Header

Volkshuisvesting

Volkshuisvesting biedt in Arnhem al sinds 1908 betaalbare en goede woningen in veilige en krachtige wijken, waarbij veel oog is voor samenwerking. Er zijn steeds meer voorbeelden van burgers en partners die door samenwerking grootse dingen realiseren. Voor buurten en wijken en daarmee ook voor zichzelf. Ontdek hier meer over Volkshuisvesting Arnhem.

Sinds 2021 verzorgt Bumé Bouw en Onderhoud samen met anderen een deel van het dagelijkse- en mutatieonderhoud voor Volkshuisvesting Arnhem. Heb je vragen aan ons? Stel ze dan hier.

Sleutelkluisje
Stel uw vraag
Terug naar overzicht
  • Bereikbaar
  • Betrokken
  • Duurzaam
  • Ondernemend
  • Servicegericht

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen

Je kan ons telefonisch bereiken tussen 08:00u en 16:30u op telefoonnummer 026 - 741 0 741. Je komt in een keuzemenu. De planningsafdeling heeft aangepaste openingstijden van 09:00u tot 16:00u. Je kan altijd een WhatsApp sturen aan hetzelfde nummer.

Helaas kunnen wij niet tot op de minuut nauwkeurig plannen. Dit is altijd afhankelijk van andere afspraken en de tijd die daarmee gemoeid is gegaan. Wij geven jou een z.g. 'bloktijd' en doen onze uiterste best binnen deze bloktijden te starten met de werkzaamheden. Dit wil niet zeggen dat het werk ook binnen deze bloktijd gereed is. Het betreft alleen de aanvang van het werk, je moet vervolgens gedurende de gehele reparatie aanwezig blijven. Het is dus mogelijk dat de reparatie langer duurt dan de opgegeven bloktijd.

Voor het wijzigen van een afspraak neem je telefonisch contact met ons op 026 - 741 0 741, keuze optie 1.

Ja, er moet gedurende de gehele reparatie iemand aanwezig blijven die meerderjarig en beslissingsbevoegd is.

Contact opnemen