Header

Missie, visie en kernwaarden

 

Missie

Wij zijn een organisatie die continue ‘bouwt’ aan kwaliteitsverbetering en efficiency tijdens het gehele bouwproces, van advies tot oplevering. Onze mensen stellen de klant altijd centraal, luisteren goed naar hun wensen en hebben service, transparantie en vakmanschap als extra ‘gereedschap’ in hun koffer. Dit leidt tot een optimaal eindproduct van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

 

Visie

Als herkenbaar, stabiel en persoonlijk familiebedrijf zijn wij altijd in de buurt voor onze klanten en personeel en hebben als samenwerkingspartner een sterke positie in de regio. Wij investeren altijd in duurzame relaties met woningcorporaties, bedrijven en particuliere opdrachtgevers. Ambitie, betrouwbaarheid en probleemoplossend vermogen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit, het vakmanschap en de veiligheid van mensen vormen de basis onder al ons handelen.

 

Kernwaarden

Bereikbaar: Wat zichtbaar is door dichtbij, persoonlijk en respectvol gedrag. Communicatie met aandacht voor al onze stakeholders.

Betrokken: Wij hebben oog voor de mens en zijn omgeving. Wij investeren in onze opdrachtgevers, in onze medewerkers en in maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, milieu en veiligheid.

Ondernemend: De steeds veranderende samenleving maakt dat wij ons flexibel opstellen. Nieuwe ideeën en innovaties helpen ons klantwensen uit te voeren. Onze medewerkers denken actief mee bij het ontwikkelen van nieuwe methodieken en oplossingen.

Servicegericht: Klantvraag staat altijd centraal.

 

Contact opnemen