Header

Ik ben huurder

 

Gewoon. Dichtbij… en voor de huurders
De maatschappelijke verantwoordelijkheid voor de leefomgeving van huurders heeft een hoge prioriteit bij woningcorporaties. Zaken als onderhoud, energiebesparing, het verlengen van de levensduur, maar zeker ook de veiligheid van woningen, vragen om aandacht. Ondertussen veranderen de wensen van huurders rondom huisvesting steeds sneller. Vergrijzing en de toename van eenpersoonshuishoudens is daar een belangrijke oorzaak van. Bumé Bouw en Onderhoud is een ervaren sparringpartner bij het vertalen van de wensen naar slimme en vooral rendabele oplossingen. We verdiepen ons in wat mensen beweegt en wat dat van vastgoed vraagt. En daarbij verliezen wij geen enkel belang uit het oog.

 

‘Communicatie met aandacht, betrokken, ondernemend en servicegericht’
De financiële druk op de corporaties is aanzienlijk. Kwaliteitsverbetering tegen lagere kosten is daarom bij ons altijd een belangrijke drijfveer. Inmiddels zijn we voor meerdere corporaties maar ook VvE’s een belangrijke ketenpartner en weten we samen te komen tot kostenbewuste en duurzame oplossingen. De combinatie van meerdere samenwerkingspartners zorgt voor een robuuste onderhoudsdienst die in staat is snel te reageren en de benodigde flexibiliteit te bieden. Daarom is Bumé Bouw en Onderhoud … Gewoon. Dichtbij.

 

Lees meer over management en onderhoud        

Terug naar overzicht
  • Bereikbaar
  • Betrokken
  • Duurzaam
  • Ondernemend
  • Servicegericht

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen

Onze medewerkers starten met hun werkzaamheden om 07:30u en beëindigen deze om 16:30u. Mogelijke afwijkingen worden met jou besproken.

Hebben wij bij jou een 'niet-thuis kaartje' achtergelaten, dan is er iets misgelopen met de gemaakte afspraak. Neemt dan even telefonisch contact met ons op 026 - 741 0 741, keuze optie 1. Dan plannen we het opnieuw.

Helaas kunnen wij niet tot op de minuut nauwkeurig plannen. Dit is altijd afhankelijk van andere afspraken en de tijd die daarmee gemoeid is gegaan. Wij geven jou een z.g. 'bloktijd' en doen onze uiterste best binnen deze bloktijden te starten met de werkzaamheden. Dit wil niet zeggen dat het werk ook binnen deze bloktijd gereed is. Het betreft alleen de aanvang van het werk, je moet vervolgens gedurende de gehele reparatie aanwezig blijven. Het is dus mogelijk dat de reparatie langer duurt dan de opgegeven bloktijd.

Je kan ons telefonisch bereiken tussen 08:00u en 16:30u op telefoonnummer 026 - 741 0 741. Je komt in een keuzemenu. De planningsafdeling heeft aangepaste openingstijden van 09:00u tot 16:00u. Je kan altijd een WhatsApp sturen aan hetzelfde nummer.

Contact opnemen