Header

Ik wil bouwen

De rol van de koper in de markt van woning- en utiliteitsbouw is sterk aan het veranderen. De betrokkenheid van de opdrachtgever is steeds duidelijker en de wensen worden nadrukkelijker kenbaar gemaakt. Bumé Bouw en Onderhoud onderkent dit al jaren. Als bouwer van de Velpse inbreidingslocatie ‘Kastanjehof’, een prachtig project in het groen, zochten wij al vanaf het begin nadrukkelijk de dialoog met potentiële kopers. Natuurlijk zijn er in een projectontwikkeling altijd een aantal standaard opties, maar in overleg zijn er voldoende mogelijkheden om hier van af te wijken en tegemoet te komen aan nagenoeg alle wensen . Vanaf de start zijn er 26 vrijstaande woningen gebouwd en opgeleverd. De 3e fase moet nog ontwikkeld worden.

Los van de ontwikkeling op de Kastanjehof bouwt en verbouwt Bumé individuele woningen, zakelijke panden en zorgoplossingen op maat. In nauwe samenspraak met de opdrachtgever en de architect komen we tot een plan dat aan de wensen van de opdrachtgever voldoet. Bouwen aan oplossingen waarbij kwaliteit, vakmanschap, persoonlijke betrokkenheid en plezier in het bouwen van iets unieks centraal staat.

 

Onze projecten          

Terug naar overzicht
  • Bereikbaar
  • Betrokken
  • Duurzaam
  • Ondernemend
  • Servicegericht

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen

Onze medewerkers starten met hun werkzaamheden om 07:30u en beëindigen deze om 16:30u. Mogelijke afwijkingen worden met jou besproken.

Dat kan natuurlijk altijd. Aan het maken van offertes zijn echter werkzaamheden verbonden, de kosten hiervoor zijn niet vrijblijvend. Standaard rekenen wij een offertetarief van €750,00, kosten die aan jou worden doorbelast. Bij opdracht worden deze kosten verrekend. In het geval dat er grotere en uitgebreidere opnames en calculaties moeten worden gemaakt, kan het offertetarief afwijken. Dit wordt uiteraard vooraf met jou gecommuniceerd.

Contact opnemen