Header

Nieuwbouw

Bouwen doen wij het liefste samen! Bumé Bouw en Onderhoud staat vooral voor no-nonsense communicatie en kwaliteit. Daarbij zijn we betrokken, proactief en bij voorkeur net zo enthousiast als jij. We streven naar het best mogelijke resultaat door met u samen te werken, bij voorkeur in een bouwteam. Bij Bumé krijg je volledig inzicht in het bouwproces en zie je de consequenties van jouw keuzes, voor zowel voor de kosten als ook voor het resultaat. Maximale transparantie dus. Tijdens een persoonlijk gesprek over jouw plannen inspireren wij je graag. We werken tijdens het gehele proces met onze eigen mensen en leveranciers, van de projectleider tot de timmerman. Maar ook de tegelzetter, stukadoor, schilder en installateur. Wel zo prettig; dat betekent dat je zoveel mogelijk bekende gezichten ziet op de bouw. De gezichten van vakmensen die passie hebben voor hun vak en graag úw nieuwbouwdroom realiseren.

 

Onze projecten          

Terug naar overzicht
  • Bereikbaar
  • Betrokken
  • Duurzaam
  • Ondernemend
  • Servicegericht

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen

Dat kan natuurlijk altijd. Aan het maken van offertes zijn echter werkzaamheden verbonden, de kosten hiervoor zijn niet vrijblijvend. Standaard rekenen wij een offertetarief van €750,00, kosten die aan jou worden doorbelast. Bij opdracht worden deze kosten verrekend. In het geval dat er grotere en uitgebreidere opnames en calculaties moeten worden gemaakt, kan het offertetarief afwijken. Dit wordt uiteraard vooraf met jou gecommuniceerd.

Onze medewerkers starten met hun werkzaamheden om 07:30u en beëindigen deze om 16:30u. Mogelijke afwijkingen worden met jou besproken.

Je kan ons telefonisch bereiken tussen 08:00u en 16:30u op telefoonnummer 026 - 741 0 741. Je komt in een keuzemenu. De planningsafdeling heeft aangepaste openingstijden van 09:00u tot 16:00u. Je kan altijd een WhatsApp sturen aan hetzelfde nummer.

Contact opnemen