Header

Utiliteit

Wat is er mooier dan bouwen aan een prachtige werkomgeving. Soms zelfs gecombineerd met zorg en wonen. Voor zorginstelling Attent bouwden wij aan de Kastanjehof een prachtig zorgcomplex waar werken, zorg en wonen in een prachtige leefomgeving is gecombineerd. Maar ook de bouw of verbouw van een huisartsenpraktijk schuwen wij niet.

In Duiven staat sinds 2018 het nieuwe complex van Transportbedrijf Melis. Utiliteitsbouw hoort bij Bumé Bouw en Onderhoud, getuige het grote aantal projecten dat al eerder door één van onze bedrijven is gerealiseerd.

 

Onze projecten          

 

Terug naar overzicht
  • Bereikbaar
  • Betrokken
  • Duurzaam
  • Ondernemend
  • Servicegericht

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen

Onze medewerkers starten met hun werkzaamheden om 07:30u en beëindigen deze om 16:30u. Mogelijke afwijkingen worden met jou besproken.

Dat kan natuurlijk altijd. Aan het maken van offertes zijn echter werkzaamheden verbonden, de kosten hiervoor zijn niet vrijblijvend. Standaard rekenen wij een offertetarief van €750,00, kosten die aan jou worden doorbelast. Bij opdracht worden deze kosten verrekend. In het geval dat er grotere en uitgebreidere opnames en calculaties moeten worden gemaakt, kan het offertetarief afwijken. Dit wordt uiteraard vooraf met jou gecommuniceerd.

Je kan ons telefonisch bereiken tussen 08:00u en 16:30u op telefoonnummer 026 - 741 0 741. Je komt in een keuzemenu. De planningsafdeling heeft aangepaste openingstijden van 09:00u tot 16:00u. Je kan altijd een WhatsApp sturen aan hetzelfde nummer.

Contact opnemen