Header

Vryleve Lobith

Woonstichting Vryleve verhuurt en beheert huurwoningen in de gemeente Zevenaar. De activiteiten liggen voornamelijk op het ‘Gelders Eiland’ in de dorpen Spijk, Tolkamer, Lobith, Herwen, Aerdt en Pannerden. Ontdek hier meer over Vryleve.

Sleutelkluisje
Stel uw vraag
Terug naar overzicht
  • Bereikbaar
  • Betrokken
  • Duurzaam
  • Ondernemend
  • Servicegericht

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen

Je kan ons telefonisch bereiken tussen 08:00u en 16:30u op telefoonnummer 026 - 741 0 741. Je komt in een keuzemenu. De planningsafdeling heeft aangepaste openingstijden van 09:00u tot 16:00u. Je kan altijd een WhatsApp sturen aan hetzelfde nummer.

Voor het wijzigen van een afspraak neem je telefonisch contact met ons op 026 - 741 0 741, keuze optie 1.

Hebben wij bij jou een 'niet-thuis kaartje' achtergelaten, dan is er iets misgelopen met de gemaakte afspraak. Neemt dan even telefonisch contact met ons op 026 - 741 0 741, keuze optie 1. Dan plannen we het opnieuw.

Helaas kunnen wij niet tot op de minuut nauwkeurig plannen. Dit is altijd afhankelijk van andere afspraken en de tijd die daarmee gemoeid is gegaan. Wij geven jou een z.g. 'bloktijd' en doen onze uiterste best binnen deze bloktijden te starten met de werkzaamheden. Dit wil niet zeggen dat het werk ook binnen deze bloktijd gereed is. Het betreft alleen de aanvang van het werk, je moet vervolgens gedurende de gehele reparatie aanwezig blijven. Het is dus mogelijk dat de reparatie langer duurt dan de opgegeven bloktijd.

Contact opnemen