Header

Woningcorporatie

Service onderhoud
Een klemmende deur, haperend slot of een losse tegel in de badkamer. Allemaal ongemakken die het wooncomfort kunnen verstoren. Het team vastgoedonderhoud van Bumé Bouw en Onderhoud zorgt ervoor dat deze problemen snel en vakkundig worden opgelost. Deze service bieden wij namens professionele opdrachtgevers, zoals woningcorporaties en eigenaren van commercieel vastgoed, aan hun huurders. Ook voor incidenten waarbij een snelle oplossing nodig is, kunnen huurders bij ons terecht. Schade bij inbraak, storm of lekkage vragen om een adequate oplossing. Bumé is daarvoor altijd in de buurt.

Mutatieonderhoud
Een vertrekkende huurder die plaatsmaakt voor een nieuwe bewoner biedt vaak een goed moment voor onderhoud aan de woning. Schoon, heel en veilig is daarbij de insteek. Schade aan de woning wordt hersteld. En natuurlijk worden de badkamer, toiletvoorziening en keuken gecontroleerd en in de juiste staat gebracht. Met als doel; een optimaal verhuurbare woning en tevreden huurders. Vanzelfsprekend kan mutatieonderhoud worden gecombineerd met planmatig onderhoud. Een nieuwe keuken of badkamer kan door de vakmensen van Bumé Bouw en Onderhoud in de lege woning worden geïnstalleerd. Dit alles voordat de nieuwe bewoner de woning betreedt. Ook isoleren en aanbrengen van energie- besparende maatregelen kunnen wij tijdens het mutatieonderhoud uitvoeren. De mannen en vrouwen van Bumé zorgen er na iedere mutatie voor dat de woning in goede staat wordt opgeleverd.

Planmatig onderhoud
Ongetwijfeld heeft u een onderhoudsplan voor de komende jaren om uw vastgoedbezit in optimale staat te houden. Planmatig onderhoud met Bumé Bouw en Onderhoud zorgt ervoor dat de verschillende projecten zorgvuldig worden gepland en binnen budget uitgevoerd. Wij zijn als gerenommeerd aannemings- en onderhoudsbedrijf dé specialist voor planmatig onderhoud. De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd en overlast voor de bewoners wordt tot een minimum beperkt.