Header

Vivare

Bumé Bouw en Onderhoud verzorgt voor een deel van het woningenbestand van woningbouwcorporatie Vivare het dagelijkse onderhoud. Het betreft de woningen in de gemeentes Renkum en Rheden. Ontdek hier meer over Vivare.

Mocht er naast jouw voordeur nog een sleutelkluisje hangen en je wil deze verwijderd hebben, laat ons dat dan door middel van onderstaande knop weten. We zullen zorgen dat dit kluisje zo snel mogelijk wordt verwijderd. Je kunt ook een WhatsApp bericht sturen aan 026-7410741 of gebruik de QR-code rechtsonder op deze website.

 

Klik hier voor de huurvoorwaarden van Vivare

Klik hier voor het privacy statement van Vivare

Sleutelkluisje
Stel uw vraag
Terug naar overzicht
  • Bereikbaar
  • Betrokken
  • Duurzaam
  • Ondernemend
  • Servicegericht

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen

Onze medewerkers starten met hun werkzaamheden om 07:30u en beëindigen deze om 16:30u. Mogelijke afwijkingen worden met jou besproken.

Je kan ons telefonisch bereiken tussen 08:00u en 16:30u op telefoonnummer 026 - 741 0 741. Je komt in een keuzemenu. De planningsafdeling heeft aangepaste openingstijden van 09:00u tot 16:00u. Je kan altijd een WhatsApp sturen aan hetzelfde nummer.

Helaas kunnen wij niet tot op de minuut nauwkeurig plannen. Dit is altijd afhankelijk van andere afspraken en de tijd die daarmee gemoeid is gegaan. Wij geven jou een z.g. 'bloktijd' en doen onze uiterste best binnen deze bloktijden te starten met de werkzaamheden. Dit wil niet zeggen dat het werk ook binnen deze bloktijd gereed is. Het betreft alleen de aanvang van het werk, je moet vervolgens gedurende de gehele reparatie aanwezig blijven. Het is dus mogelijk dat de reparatie langer duurt dan de opgegeven bloktijd.

Hebben wij bij jou een 'niet-thuis kaartje' achtergelaten, dan is er iets misgelopen met de gemaakte afspraak. Neemt dan even telefonisch contact met ons op 026 - 741 0 741, keuze optie 1. Dan plannen we het opnieuw.

Contact opnemen