Header

Stagiair timmerman (m/v)

 

Functieomschrijving
Wij zijn opzoek naar stagiair(s) timmerman/ timmervrouw in opleiding. Ben jij bezig met een opleiding en zoek je een leuk stage/leer bedrijf, misschien is Bumé Bouw en Onderhoud wat voor jou!

Je krijgt volledige vrijheid om te ontdekken wat bij jou past. Wil je liever de onderhoud of (nieuw)bouw kant op? We hebben het allemaal! Je krijgt hier de volledige vrijheid om verder te ontwikkelen tot professional in de bouw.

Lees meer Leerbedrijf       

 

Wie ben jij
Je bent bezig met met een voltijd of deeltijd opleiding timmerman / timmervouw en bent een enthousiaste, gedreven en leergierige student. Je bent een echte aanpakker en steekt graag je handen uit de mouwen.

 

Wat krijg je van ons?
Een gezellig en open familiebedrijf. We hebben korte communicatielijnen binnen het bedrijf. We denken niet in hokjes; jouw functiebeschrijving is richtinggevend, nooit beperkend en je krijgt veel vrijheid om taken en verantwoordelijkheden op  je te nemen.

Daarnaast bieden wij goed salaris en andere arbeidsvoorwaarden die passen bij jou functie en kennis.

Onze verhalen      

 

Enthousiast?
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Wacht niet lang en solliciteer bij ons! Voor vragen kun je contact opnemen met Theo van Baal (Directeur bedrijfsvoering) op telefoonnummer 026-741 0741 of stuur een e-mail naar theo@bume.nl

Of solliciteer eenvoudig door onderstaande knop te gebruiken

Solliciteer