Header

Baston Wonen

Baston Wonen is met  ongeveer 4.000 woningen de grootste maatschappelijke verhuurder in de gemeente Zevenaar. Baston Wonen levert sociale huurwoningen van een basiskwaliteit in een prettige leefomgeving. Bumé Bouw en Onderhoud verzorgt samen met anderen al meer dan 40 jaar een deel van het dagelijkse- en mutatieonderhoud voor Baston Wonen. Heb je vragen aan ons? Stel ze dan hier.

Ontdek hier meer over Baston Wonen.

Mocht er naast jouw voordeur nog een sleutelkluisje hangen en je wil deze verwijderd hebben, laat ons dat dan door middel van onderstaande knop weten. We zullen zorgen dat dit kluisje zo snel mogelijk wordt verwijderd. Je kunt ook een WhatsApp bericht sturen aan 026-7410741 of gebruik de QR-code rechtsonder op deze website.

 

Klik hier voor de huurvoorwaarden van Baston Wonen

Sleutelkluisje
Stel uw vraag
Terug naar overzicht
  • Bereikbaar
  • Betrokken
  • Duurzaam
  • Ondernemend
  • Servicegericht

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen

Helaas kunnen wij niet tot op de minuut nauwkeurig plannen. Dit is altijd afhankelijk van andere afspraken en de tijd die daarmee gemoeid is gegaan. Wij geven jou een z.g. 'bloktijd' en doen onze uiterste best binnen deze bloktijden te starten met de werkzaamheden. Dit wil niet zeggen dat het werk ook binnen deze bloktijd gereed is. Het betreft alleen de aanvang van het werk, je moet vervolgens gedurende de gehele reparatie aanwezig blijven. Het is dus mogelijk dat de reparatie langer duurt dan de opgegeven bloktijd.

Je kan ons telefonisch bereiken tussen 08:00u en 16:30u op telefoonnummer 026 - 741 0 741. Je komt in een keuzemenu. De planningsafdeling heeft aangepaste openingstijden van 09:00u tot 16:00u. Je kan altijd een WhatsApp sturen aan hetzelfde nummer.

Hebben wij bij jou een 'niet-thuis kaartje' achtergelaten, dan is er iets misgelopen met de gemaakte afspraak. Neemt dan even telefonisch contact met ons op 026 - 741 0 741, keuze optie 1. Dan plannen we het opnieuw.

Onze medewerkers starten met hun werkzaamheden om 07:30u en beëindigen deze om 16:30u. Mogelijke afwijkingen worden met jou besproken.

Contact opnemen